|
????? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mar 2020 Saat 12:03 |
Hocam dün kızımın durumu gayet iyiydi öğlen uykusuna yaptırdıktan sonra inlemeye başladı baktım ateşi 38.4 bütün gecede hep ateşliydi en fazla 39 dereceye çıktı ateşine hiç müdahale etmedim ama ara ara ağlıyordu bir yerleri ağrıyor ama neresi tam olarak anlatamıyor en çok başını işaret ediyordu baş ağrısıda ateş yaparmı hiç gözünü de açmıyor sürekli uyumak istiyor ne olduğunu anlayamadım şuan ateş yok bir ara da boğazım dedi ama genel olarak hep başını gösterdi ne yapmalıyım hocam kızım 33 aylık zaten iki haftadır da gripti iğleşme aşamasında böyle oldu neresi olduğunu bilmiyorum şimdi götürsek ne diyeceklerini iyi biliyoz yardımcı olun bana lütfen
|
|
![]() |
|
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Hocam iki gündür de yüzünde bu çıktı sanki dersin biri yüzüne sigara bastırmış gibi yanık oluştu bu neyden olabilir daha önce vücuttaki döküntüleri gösterdim size 5.hastalık geçirmiş demiştiniz onlar geçti şimdi de bu çıktı yara değil yanmış gibi bu ne olabilir
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hocam çok huysuz olunca tahlil yapmak için götürdüm tahlilleride size göstemekti amacım kulak ve boğaza baktılar ikisinde de az kızarık var dedi Allahtan ilaç vermedi verseydi de almazdım ateşi için ilaç yazayım dedim istemedim bunları değerlendirirmisiniz sürekli uyumak istiyor gözünü açamıyor uyandığında ağlıyor hiç bişey yemedi sıvı dışında ateş şuan yok gece vardı teşekkürler şimdiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118870 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC:9.97 cok dusuk, VIRAL enfeksiyon!!
SAKIN ellemeyin, mudahale etmeyin... SAKIN atesini dusurmeyin, soguk tatbik etmeyin. Yemek icin zorlamayin. Su ve sivi gidalar verin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|