|
Kızım için uyurken çıkan ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
İlker6152 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İlker6152
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mar 2020 Saat 19:07 |
Hocam kolay gelsin kızım minimum düzeyde laringo malazi rahatsızlığı var. Uyurken size göndermek istedim ses kaydındaki gibi horlarmış gibi ses geliyor. Kucağımda yan şekilde uyuturken hiç ses gelmiyor. Gece uyurken mecburen sırt üstü yatıyor. Bu sesle laringo malazi yüzünden mi acaba . Rahatsızlığı bitince herşeyi normale dönücekmi hocam. Şimdiden teşekkür ederiz . https://youtu.be/f9D9Y4V4VVI
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118774 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Link acilmiyor.
Eger; laringomalazi ise, zaten bir tedavisi yok, zamanla kendiliginden kaybolur. Cocuga bir zarari yok. Bu teshis konulmadan once, Astim teshisi filan koymadilarmi?? Hayret!!! Her bir halta Astim diyorlardi da!!! |
|
![]() |
|
İlker6152 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İlker6152
Yok hocam laringo malazi olduğunu bile çok sonra anladılar burnu tıkalıdır vs vs dediler. Sonra şükrü küçüködük hocama denk geldik o tanıyı koydu. Altı ay geçti daha iyiyiz hocamda gece uykuları içimizi acıtıyor kaliteli uyku uyuyamıyor gibi uyancak gibi oluyor sürekli. Tekrar yüklemeye çalıştım ses kaydını Hocam. Bir süre daha böle sabredicez anladım kadarıyla. Başka bişeyden olurmu diye bide size soralım dedik çok sağolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118774 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yatmadan once Tantum Verde Sprey deneyin.
Sukru beye selam soyleyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|