Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Döküntü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Döküntü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Neslinaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Neslinaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Döküntü
    Gönderim Zamanı: 15 Nis 2020 Saat 17:52
İyi akşamlar kadir bey hocam nasılsınız iyi misiniz
Hocam. Oğlum. 8.5 yaşında İlk gün ateş bogazin gerisinde iltihap vardı Dr. Götürdüm boğaz enfeksiyonu dedi tonsilit augmentin. şurup gece ateşi sabaha kadar dusuremedim. Ilık duş soğuk kompres 39.9 du tekrar kontrole götürdüm başka uzman doktor vardı serum. İçine antibiyotik koydu ondan sonra rahatladi hiç ateş olmadı öğünde sonra ilk. İki gün oldu ateş dün 3.gün döküntü vardı. Kasık da bileklerde kolda popoda karın göğüs te götürdüm  kızıla. Benziyor dedi strep a testi negatif cikti
Kan tahlili. Hepsi normal sadece 
%Monosit 8.6 referans değeri= 0-8
Monosit 1'06 referans değeri = 0-0,8
Crp 31'5 hali. Vakti yerinde kızıl değil. Dedi ihmal olmasın diye size danışmak istedim hocam birde ilk defa propolis damla aldım. Suya 10 damla katıp. İçirdim çocuklara oğlum. İkiz diğerinde bişey olmadı 8.5 yaş acaba propolis damlam döküntü ye sebep. Oldu yoksa kizilmi hocam nolur yardım edin. Hocamm birde macrol şurup ve allerset verdi onu kullaniyoruz

Düzenleyen Neslinaz - 15 Nis 2020 Saat 18:15
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119079
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2020 Saat 20:16
WBC degerine bakin..... WBC:17'den dusuk ise, tam bir sahtekara catmissiniz demektir.
WBC:17'den dusuk ise, SAKIN hicbir ilac vermeyin.
Yedigi bir sey (Propolis??) dokuntu yapmis olabilir.
Ates+Agiz kokusu+Dilde pas olmadigi surece, SAKIN Turk doktorlara inanip, antibiyotik baslamayin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Nis 2020 Saat 20:18
Yukarı Dön
Neslinaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Neslinaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2020 Saat 00:52
Teşekkür ederim hocam sagolun çok çok teşekkür ederim 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.