|
Sivilce |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 May 2020 Saat 02:43 |
https://hizliresim.com/7HpxMA
Hocam merhaba 30 yaşındayım, 12 yaşından beri her adet öncesi bu sivilcelerden bıktım. 12 yaşındayken bir cildiyeciye gitmiştim akşamları kullanmam için ilaç ve krem vermişti. O zaman biraz düzene girmişti. Bunlar hep çıkacak mı? Ne kullanmalıyım hocam?
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118376 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cildinizin ozelligi;
Tetra250Kaps. Gunde;2x1 alin. her aksam yatmadan once, sabunlu su ile yuzunuzu yikayin. Cerez ve baharatli gidalardan uzak durun. |
|
![]() |
|
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Hocam rahatsız ediyorum tekrar, malesef sağlık ocağı doktoru tetrayı yazmadı. Reçetesiz de alınmıyor. Bana önerebileceğiniz başka bir ilaç veya krem olur mu acaba?
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118376 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sik sik yuzunuzu yikayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|