| 
 | 
| Ayakta kemik | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| yaksu   Katılımcı Üye   Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 473 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Ayakta kemik Gönderim Zamanı: 21 May 2020 Saat 23:00 | 
| 
   Merhaba Kadir hocam kızım 8,5 yaşında yaklaş 3-4 aydır daha doğrusu farkedeli 3-4 ay oldu iki ayağında da var tarak kısmında kemik çıkmış serçe parmak ile topuk arasındaki o orta kısımda, arada bir özellikle koşturduğunda o kemik kızarıyor ve ağırıyor diyor bana ayak yapısı yada şeklidir diye gelmişti fakat eşimin benim diğer iki çocuğumuzun da öyle değil
 [url=https://hizliresim.com/G6KBol]  [/url [url=https://hizliresim.com/kop34s]  [/url Düzenleyen yaksu - 21 May 2020 Saat 23:01 | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119419 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 22 May 2020 Saat 02:28 | 
| 
   Yapisal bir durum. Ugrasmayin. 
    | |
|  | |
| yaksu   Katılımcı Üye   Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 473 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 22 May 2020 Saat 05:17 | 
| 
   Hocam taraklı ayak derler öyle birşey mi ?çok kişinin ayağına baktım da göremedim O kısımın ağırması normal mi  Düzenleyen yaksu - 22 May 2020 Saat 05:18 | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119419 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 22 May 2020 Saat 18:51 | 
| 
   Hayir... "tarak" ayagin daha ON kisminda olur, hemen parmaklarin arkasindaki bolumdur.
    | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |