|
Karin agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haz 2020 Saat 16:47 |
Hocam 39 yasinda bayanim. Yıllardır dönem dönem midemde agstrit agrisi yaşarım. 1 haftadır özellikle yemeklerden bir kac saat sonra başlayan bir karin agrisi yasiyorum. Göbek deliğinin üst taraflarında kaburganin bittiminden başlıyor. Belli bir noktada da değil dağılıyor agri. Rahatsız edici için için bir agri. Kabizlik yada ishal yok ama tuvaletten sonra da rahatlayamiyorum. Cok rahatsiz olmaya basladim yemek yemek istemiyorum agriyacak diye Ne önerirsiniz. Bizim buralarda malum vakalar çok artışta o yüzden doktora da gidemedim. Ne yapmalıyım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sabahlari , gunde:1 tane, Famodin40 tablet alin. 1 ay kadar kullanin. Cig sebze-meyva, Cay, Kahve ve Kola'dan uzak durun.
Famodin'in Covid-19'a da iyi geldigi gosterildi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|