|
Hastalik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Tem 2020 Saat 12:40 |
Hocam merhaba iki yaşıni üç ay gecti kızım bundan iki gün önce aniden ateşlendi vücudu baya sıcaktı ama olctugumde ateşi 37 buçuk çıktı. Ateşi iki gün sürdü. İlk gün burnu su gibi çok aktı.
Birde dişetleri kabarıp kırmızı oldu sürekli ağzının içini işaret etti. Bu arada büyük azı dişi çıkmaya çalışıyor. Sonra sadece sütünü icebildi ama sütü iştahlı şekilde içtiği halde içtikten sonra öksürme hareketi yapıp kustu iki defa da böyle oldu aslında öksürüğü yok ama sütü içtikten sonra yaptı. Ağzına zor baktık ağzının ici ve boğazı kırmızı. Sizce hastaneye götürsem mi ? Hocam şu Kawasaki hastalığından ve kızıl hastalığından çok korkuyorum. Cevabınızı bekliyorum.S aygilarimla Düzenleyen fatma8266 - 15 Tem 2020 Saat 12:57 |
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dilinin resmini yüklüyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam gerdaninin resmini ekliyorum ama zaten kızımın egzemasi var ve havalar ısınınca bu bölgesi kasinip kizarirdi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119032 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Kizil veya Kawasaki ile HIC ama HIC alakasi yok..
2- Grip veya baska bir VIRAL hastalik geciriyor. SAKIN Antibiyotik vermeyin. 3- Dokuntuleri; isilik.. Serin tutun, her gun dus aldirin.. Ilk 4 gun biraz sikintili olur, 1 haftada tamamen gecer, bir sey yapmayin. EGER; Kusma cok sik olursa, Emedur100 fitil, gunde: (en fazla) 2x1 kullanabilirsiniz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Merhaba hocam kızımın genel durumu iyi ama dün döküntü başladı sadece karın ve gövde bölgesinde resim ekliyorum hocam çok teşekkür ederim
http://m.YollaYap.com/busd/1594998169170.jpg
Düzenleyen fatma8266 - 17 Tem 2020 Saat 18:04 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119032 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
6. Hastalik olabilir... Bu hastalik da, VIRAL olup, herhangi bir tedavisi yoktur..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|