|
Kulak mantari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2020 Saat 04:48 |
Hocam hayirli gunler. 39. Yaşında bayanim Kulak mantari ile ilgili görüşünüZü alabilirmiyiz. Evde yapabileceğimiz birşey varmi. Illa doktora mi gitmeliyiz. Agri ve kaşıntı var. kulata nemlilik ve hafif bir koku var.daha öncede yaşamıştım. Ama şimdi doktora gitmeye korkuyorum. Neönerirsiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşhisten emin iseniz; Nibulen krem, günde:2x1 bir kulak cubuğu yardımı ile sürün.
|
|
![]() |
|
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam o zamanda aynı acıyı yaşamıştım ama çok derimde sanırım cunku dis kulakta krem sürebileceğim yerde bisey yok ic kismi cok açıyor sanki bıçak sapanıyor gibi. Baska bisey olabilirmi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Görülmeden bilinemez.... O yüzden; "teşhisten eminseniz" dedim..
Bir KBB doktoruna gidin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|