Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Nasıl hasta olunur
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Nasıl hasta olunur

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 329
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Nasıl hasta olunur
    Gönderim Zamanı: 09 Eki 2020 Saat 23:47
Kadir bey 28 aylık erkek bebeğim var. Ben normalde de biraz takıntılı bir insanımdır başlarının çocuklarına bile aşırı dikkat ederim gereksiz özen gösterme gibi hareketlerim olduğunu çevremdekiler hep dile getiriyorlar ve bende artık çok yoruldum sizden öğrenmek istiyorum. Ben çocuğumu başka çocuklarla pek görüştürmek istemiyorum sürekli elleri temiz mi oyuncakları temiz mi. Bir şeyler yiyecekse mutlaka oyuncaklara dokunduktan sonra yıkıyorum vs vs sürekli rahatsız oluyorum içten içe sanki oğlum bu tür şeylerden sürekli hastalanacakmış gibi geliyor. Ama benim bu söylediklerim corona ula birlikte olmadı hep böyleydim bunu da belirtiyim. Biraz uzun oldu ama açıklayıcı olsun diye böyle yazdım Kadir bey yani hastalanmak benim sandığım kadar kolay mı gerçekten cidden artık çok bıktım kendime engelde olamıyorum. Bir bilenden öğrenmek istedim hastalanmak için ne tür durumlar olması lazım. Cevabınız benim için çok değerli sağolun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118908
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2020 Saat 02:23
"hastalanmak" dan kastiniz, zannedersem,  "ENFEKSIYONLAR"... Yoksa, bir suru hastalik cesidi var.
Kalp hastaliklari, sindirim sistemi hastaliklari gibi!! 

Enfeksiyonlarin hepsi zararli degildir.  Bu enfeksiyonlarin cogunlugu, cocugu hasta ederek bagisiklik sistemini
 kuvvetlendirirler ve Allerji, Kanser gibi hastaliklardan korurlar. 
1. Konu: Cocuga temiz bakacaksiniz, steril degil..
2. Konu: Atesli ve Dokuntulu hastaliklar tablolarini inceleyeceksiniz.
3. Konu: Ates dusurmeyeceksiniz. Ates olmadan bagisiklik calismaz. 
4. Konu: "Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas"  degerlendirmesi iyi yapacaksiniz. 

Yukarı Dön
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 329
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2020 Saat 11:25
Evet Kadir bey onu kasdetmiştim peki teşekkür ederim 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.