|
Gaz ve deprem |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Gülceeslan
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gülceeslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gaz ve depremGönderim Zamanı: 04 Kas 2020 Saat 02:10 |
|
1- hocam merhaba. Oglum gazli demistim. Bir aydir kaka sorunumuz vardi. Siz sık beslenme dediniz. Kakasini yapamiyor ve inanailmaz sekilde gozyasi dokerek agliyor. Gunde 4 -5 kere beslenip 600 cc mama iciyor. Hacettepe 82 mezunu bir doktora goturdum. Tribudat verdi. Cocuk cerrahida makatta fena sekilde fissur var dedi. On gundur lavmanla yapiyor gaz ve kaka cikiyor rahatliyor. 3 gundur lavman yapmiyorum. Kaka yine yok. Gaz iki kere uc kere her beslenme sonrasi cikardigim halde hâlâ var. Ve cok agliyor kaka yapamayinca. Cok yiprandim. Ne onerirsiniz? 4 aylik 7800 gr. 64 cm
2- hocam depremde bulunan cocuklarimiz elif ve ayda icin sorum var. 91 saat ac kalip bayilmadan suuru kapanmadan bulunmasi gercekten sasirtti beni. Cocuklarda bu kadar ac susuz havasiz kalip vucudun hâlâ direncli olmasi nasil mumkun?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Kas 2020 Saat 03:37 |
|
Yeni Dogan Bebek Ozellikleri makalemi okuyun.
Bu aylarda, bilhassa saf anne sutu alanlar, 7-10 gunde bir kaka yaparlar. "Fena sekilde fissur var" lafi; FENA sekilde sacma ve uydurma!! Sakin kanmayin. SAKIN hicbir ilac kullanmayin. Ikinip-kinip yapamadiginda, sadece Kansuk Fitil kullanin. Tabii mumkun... Cocuklar sizlerin zannetiginden cok daha gucludurler. Zaten su sacma-sapan Turk doktor sacmaliklarina kanmasaniz, cocuklar cok daha rahat bir hayat surecekler.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|