|
D vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cekirge ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kas 2020 Saat 10:06 |
Kadir hocam merhaba, annem 70 yasinda haziranda d vit 20 cikmis dr hap vermis(epey pahali) dun olcturmus 64 cikmis, yanliz bir hafta once kafasina gore 1 ampul icmis, fazla gelmez dimi?
Bir de ben ve esim ve 7 yas cocugumuz eylul ayinda test yaptirmistik 24-25 cikmisti 1 er ampul ictik, bu ay sonu tekrar olcturelim mi yoksa birer ampul daha alalim mi, malum ay sonuna dogru vaka sayilari iyice artacak olcturmeye gitmek riskli olabilir. Tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- D vitamini takviyesi icin, oyle pahali urunlere hic gerek YOK!
64 zaten; normal sinirlar (50-100 arasi) icinde. Ama, 1 sene boyunca baska D vitamini almasin. Gunese cikmasinda bir mani yok. 2- Siz ve esinizin Dvit3 degerleri asiri dusuk. Birer ampul daha icin, Subat ayinda olcum yaptirip, bana yazin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Kas 2020 Saat 19:00 |
|
![]() |
|
cekirge ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam esim ve ben bugun birer tup daha ictik, 7 yas oglumuzunda seviyesi 25 cikmisti o da eylul sonu bir tup icti, olcturmeden 1 tup daha icirelim mi yoksa gunluk takviye seklinde mi devam edelim, hastaneye goturmek istemiyorum da. Tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 yas icin; 25 de asiri dusuk bir doz, Simdi icirin, Mart basi olcum yaptirip, bana yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|