|
Geniz akıntısı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Minelmelis
Üye
Kayıt Tarihi: 17 May 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Minelmelis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geniz akıntısıGönderim Zamanı: 02 Oca 2021 Saat 21:43 |
|
Kendimle ilgili bir konuda danışmak istiyorum size.33 yaşındayım bir aydan fazladır geniz akıntım var.konusurken rahatsız ediyor.surekli yutkunuyorum geçmiyor.bogazima baktım böyle ip şeklinde ince bı akıntı sanki yapışmış çıkmıyor.aslinda her sene illaki yaşıyorum bu durumu.hic doktora gitmedim bunun için ama acaba alerjik bir durum mu?başka hiçbir hastalık belirtim de yok.bu durum için kullanabileceğim bir ilaç var mı?teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2021 Saat 22:20 |
|
5 gun, gunde:2x4 damla, sirt ustu yatar durumda, her iki burun deliklerine; Iliadin DAMLA, damlatin.
Damlattiktan sonra, 1-2 dakika belkeyip, ondan sonra kalkin. Iliadin sprey OLMASIN!! Damla olacak! Aksamlari da, basucunuza; 2 damla ColdMix damla damlatin.
|
|
![]() |
|
Minelmelis
Üye
Kayıt Tarihi: 17 May 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Minelmelis
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2021 Saat 20:20 |
|
Hocam dediğiniz gibi 5 gün İlladin kullandım.ama rahatsızlık hala aynı.balgam genzime yapışmış gibi çıkmıyor.yutkunuyorum su içiyorum geçmiyor.rahatsiz edici bir durum.baska ne yapabilirim acaba?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|