Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kıl kurdu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kıl kurdu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Umut7 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Umut7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kıl kurdu
    Gönderim Zamanı: 12 Oca 2021 Saat 03:48
Sayın hocam merhabalar,  kızım 4 yaş 8 aylık.  Kilo 16.2, boy 103cm civarı.  Kendi başına yemek yemiyor,  zorlayınca birkaç kaşık alıp bırakıyor. Yemeğin başından kalkmadan oturtmak mümkün değil.  Biz yedirirsek zorlamayla yiyor. Veya televizyon izlerken  yediriyoruz malesef. Geceleri dişlerini gıcırdatıyor Geçenlerde makat bölgesini kaşımaya başlayınca sizin kıl kurdu için önerdiğiniz 2 ölçek Andazol kullandık 15 gün sonra tekrar 2 ölçek kullandık kaşıntı geçmişti. ilacı kullanalı yaklaşık 1 hafta kadar oldu Ama dün gaitada bir tane kurt gördüm daha önce hiç görmemiştim internetten bakınca gördüğüm kıl kurdu resimlerinden ziyade meyve kurduna benziyordu ölü gibiydi Bir de hocam ilacı kullandıktan sonra her iki seferinde de kızımın ağzında aftlar ve uçuk oluştu uçuk çabuk geçti ama aftlar hala geçmedi Ne yapmamızı önerirsiniz bu kadar süreden sonra acaba kurt mu döküyordur yoksa hala geçmediğini mi gösterir Bir de Hocam bu yemek yememe mevzusunu nasıl çözeriz. Sizin tabloya göre kilo biraz düşük ama çok sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama kendi başına bıraksak da çok zayıflayacağını düşünüyoruz. birkaç kez denedik aç bırakmayı hiç bir şey yedirmedik kendi yesin diye. Ama bir gün boyunca hiçbir şey yemedi mecburen Biz yedirmeye devam ettik önerilerinizi bekliyorum hocam Saygılarımla Çok teşekkürler.
Yukarı Dön
Umut7 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 85
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Umut7 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2021 Saat 04:17
Hocam kızımın gaitasında 2 kez ipliksi birşeyler gördüm.  Önemli birşey olmadığını umuyorum ama yinede tenya falan olur korkusuyla Fotoğrafını çektim ama malesef göndermeyi beceremedim. Bu yuzden de affınıza sığınarak özel mailinize attım. Bunun için de ayrıca özür dilerim Saygılarımla teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117576
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2021 Saat 18:27
1- Fotograftakiler; barsak paraziti degiller.
2- Sipraktin surup, gunde:2x1 olcek, gunde:2x1 olcek, 1 hafta verin, 3 gun ara verin. Gerek olursa tekrar uygulayin.  verin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.