|
Kıl kurdu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Umut7 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2021 Saat 03:48 |
Sayın hocam merhabalar, kızım 4 yaş 8 aylık. Kilo 16.2, boy 103cm civarı. Kendi başına yemek yemiyor, zorlayınca birkaç kaşık alıp bırakıyor. Yemeğin başından kalkmadan oturtmak mümkün değil. Biz yedirirsek zorlamayla yiyor. Veya televizyon izlerken yediriyoruz malesef. Geceleri dişlerini gıcırdatıyor Geçenlerde makat bölgesini kaşımaya başlayınca sizin kıl kurdu için önerdiğiniz 2 ölçek Andazol kullandık 15 gün sonra tekrar 2 ölçek kullandık kaşıntı geçmişti. ilacı kullanalı yaklaşık 1 hafta kadar oldu Ama dün gaitada bir tane kurt gördüm daha önce hiç görmemiştim internetten bakınca gördüğüm kıl kurdu resimlerinden ziyade meyve kurduna benziyordu ölü gibiydi Bir de hocam ilacı kullandıktan sonra her iki seferinde de kızımın ağzında aftlar ve uçuk oluştu uçuk çabuk geçti ama aftlar hala geçmedi Ne yapmamızı önerirsiniz bu kadar süreden sonra acaba kurt mu döküyordur yoksa hala geçmediğini mi gösterir Bir de Hocam bu yemek yememe mevzusunu nasıl çözeriz. Sizin tabloya göre kilo biraz düşük ama çok sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama kendi başına bıraksak da çok zayıflayacağını düşünüyoruz. birkaç kez denedik aç bırakmayı hiç bir şey yedirmedik kendi yesin diye. Ama bir gün boyunca hiçbir şey yemedi mecburen Biz yedirmeye devam ettik önerilerinizi bekliyorum hocam Saygılarımla Çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Umut7 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kızımın gaitasında 2 kez ipliksi birşeyler gördüm. Önemli birşey olmadığını umuyorum ama yinede tenya falan olur korkusuyla Fotoğrafını çektim ama malesef göndermeyi beceremedim. Bu yuzden de affınıza sığınarak özel mailinize attım. Bunun için de ayrıca özür dilerim Saygılarımla teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Fotograftakiler; barsak paraziti degiller.
2- Sipraktin surup, gunde:2x1 olcek, gunde:2x1 olcek, 1 hafta verin, 3 gun ara verin. Gerek olursa tekrar uygulayin. verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|