|
Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mar 2021 Saat 22:05 |
Merhaba hocam . Yeni 3 yaşına basan oglum bit kaç gündür öksürüyor , balgamlı gibi , ama bu akşam sonu acayip hıy hıy çıkıyor , havlar tarzda mı anlayamıyorum . Hemen küvete kaynak suyu saldım 10dakika kadar sıcak buhar soludu . Ateş vs yok , bu tarz öksürük sizce endişe edilecek bir öksürük müdür ? Ara sıra 3-4 defa öksürüp geçiyor
Bu arada hocam başkalarına dekort tavsiye etmişsiniz , deksametzon aynısı mı , ve iğne yerine inhalasyon yapsam olur mu . Karşısınız biliyorum , zaten sizden öğreneli senelerdir kullanmadım bende ama , acaba kullansam mı ? Düzenleyen tnl - 24 Mar 2021 Saat 22:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic onemli degil, sadece sicak su buhari uygulayin..
Evet, Decort=Dexamethasone dur. Sizde gerek yok. Turk doktorlarinin tipik sacmaliklarindan biri olan, Dexamethasone ile inhalasyon bir ise yaramaz. Icirilince de etkisi olmaz. Bunlarin tamami, Turk doktor uydurmalaridir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|