Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - goz kaymasi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

goz kaymasi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zelalim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 237
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelalim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: goz kaymasi
    Gönderim Zamanı: 28 Mar 2021 Saat 13:10
hocam merhaba,
33 haftalikken 1800gr.dogan ikiz erkek bebeklerimiz var, su an 2.5 ayliklar. 28 gun kuvezde kaldilar, rop muayeneleri hastanedeki son gunlerinde yapildi, ikisinde de sorun yoktu. 15 gunde bir 4 muayene daha yapilacagi soylenmisti, size sordugumda gerek yok demistiniz. son zamanlarda ikisinde de aglarken, gaz cikarirken, uykuluyken, gozlerinde kayma goruyorum hocam ice dogru, birinde sag digerinde sol goz cogunlukla. kayan gozlerini kisarak baktiklari da oluyor bazen.sanki ilk zamanlara gore daha fazla kayma oluyor. video cekmeye ugrasiyorum daha yakalayamadim kaymayi. yine de sormak istedim hocam, bu kayma zamanla duzelebilecek birsey midir bizde de, rop muayenesine gotursek mi bir kez daha, yada bir goz doktoruna gidelim mi? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118999
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2021 Saat 18:54
Kuvozde kalmak ile "Retinopati" olmaz.. ASIRI Oksijene maruz kalma ile olur ve doktor hatasidir!!!
Turk doktorlari, kendi olasi kabahatlerini ortmek icin, sanki "Retinopati" kader mis  gibi bir hava yaratiyorlar..
HAYIR, ROP kader degildir, doktor hatasidir!! 
Goz kaymasi uyku sirasinda olabilir ve bir onemi yoktur. Devamli oluyorsa, bir Goz doktoru gorsun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.