|
Babam için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 439 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mar 2021 Saat 17:36 |
Kadir hocam alanınız değil biliyorum ama tek size güveniyorum fikrinizi almak isterim. Babam 70 yaşında, 15 senedir diyabet hastası insülin kullanıyor. Yüksek tansiyonu var. Geçen yaz alzheimer teşhisi kondu ilaç başlandı. Hafıza problemi yok. Tuvalet tutamama, günlük işlerini yapamama, düşünememe ve hiç konuşmama var. Bir süredir midesi rahatsızdı sürekli kusmaya başladı, yemek yiyemiyor ve kabızlık da var. Doktoruna götüreceğim ama size danışmak istedim. Alzheimer yüzünden mi böyle yoksa kötü bir hastalık daha mı var? Hangi testler yapılmalı? Bilgi verebilmeniz ümidiyle saygılar hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Noroloji doktorunun gormesi gerekir.
Kabizligi, yemedigi icin oluyor. Sipraktin gerekebilir, doktoru ile bir gorusun.
|
|
![]() |
|
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 439 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar rahatsız ediyorum, babamın kan sonucunu değerlendirebilir misiniz rica etsem? Wbc biraz yüksek çıkmış, 2.doz aşıyı da olmuştu ilgisi olabilir mi? Antibiyotik gerekir mi? Teşekkür ederim şimdiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates yoksa, antibiyotik gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|