|
Takviye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bsarıkaya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 196 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bsarıkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nis 2021 Saat 09:31 |
Hocam merhaba, sağlığa ilişkin hayatımızdaki her konuda güvenle ilk siz aklımıza geliyorsunuz, öncelikle çok teşekkür ederiz.
Kısaca yakın zamanda duymaya başladığımız kimi merkezlerde uygulanan glutatyon, alfoloik asit gibi takviyeler hakkındaki fikrinizi almak istiyorum, birkaç seansta damardan uygulanabiliyormuş. Başlarda ilgilenmemiştim ama çevremde çokça uygulayan var ve çok memnun kaldıklarından bahsediyorlar. Teşekkür ederiz hocam.
|
|
![]() |
|
Bsarıkaya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 196 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bsarıkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkür ederiz verdiğiniz bilgiler için.
Kitabınızı sabırsızlıkla bekliyoruz hocam. Sizi çok seviyoruz, bunu da söylemeden edemiyorum, emeğiniz çok büyük 2 oğlumda ve hatta bizde. Her konuda yardımcı büyük bir hazine oluşturdunuz bu sitede bizler için sayfalarca.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|