|
Asi ve gebelik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2021 Saat 10:46 |
Kadir hocam merhaba. Ben ogretmenim asi sıram çoktan gelmişti fakat sağlık ocağındaki hamileler gebelik düşünüyorsan asi olma dediler olmadım 2 aydır korunmasız ilişki oldu ama hala gebelik oluşmadı simdi okullar ile asi mecburi oldu gibi ve ben de ilk dozumu dun oldum bu ay acaba ertelemek gerekir mi bebek isini? Ya da komple 2.dozu da olayım sonra mi düşünelim. Yoksa bir zararı yok mudur gebelik olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118774 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne ALAKASI var, bebek ile!! Turk halkı kadar cahil, bilgisiz ama her bi b.ku bildiğini zanneden başka bir
millet yoktur! Aşı zararlı ise, VİRUSUN KENDİSİ ne kadar zararlı o zaman??? Beyinleri YOK, fikirleri var!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|