|
Cilt |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2021 Saat 12:38 |
https://www.hizliresim.com/q9cevn6 Hocam 64 yaşında annemin yüzündeki lekeler nedir? Sıkıntılı bir şey mi bir de dudağının alt bitiş yerinde kırmızı ufak bir leke var. |
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118795 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Cildiye doktoru görsün.
Akne Rosasea veya Lupus başlıyor olabilir.
|
|
![]() |
|
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Hocam bu iki hastalık bu kahverengi lekeler için mi söylediniz? Lupus ile ilgili baya kötü şeyler yazıyor internette. Bir de lupusta burun çevresinde kelebek şeklinde kırmızı lekeler olur diyor hocam. Annemdekiler kahverengi lekeler şeklinde. 2 senedir falan var. Ben yaş ilerlemesine bağlı cilt lekeleridir diye düşünmüştüm ama siz lupus olabilir deyince endişelendim baya.
Düzenleyen Asudesima - 26 Ağu 2021 Saat 16:09 |
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118795 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Benimkisi bir tahmin. İllaki odur diye bir şey yok. O yüzden Cildiyeci ye gösterin dedim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|