|
Nefes Sıkışıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
aycakerem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2021 Saat 16:28 |
Hocam Merhaba, 4,5 yaş oğlum perşembe gece 38 derece ateşlendi, ateş düşürücü verince ateşi düştü ve daha fazla yükselmedi.. Cuma günü aşırı yoğun öksürük başladı. Cuma gece öksürmekten uyuyamıyordu; biraz rahatlaması için Cumartesi sabah 1 doz flixair yaptım. Daha sonra ateşi 40 a çıktı ve nefes alış verişler hızlandı.. Doktora götürdük, "hastaneye yatması lazım, ciğerleri çok sıkışık" dedi fakat yatırmadık; wbc 10.96; crp 2,4 çıktı.. ronkotol ve flixair hava yazıldı ve cefamed 1 gr + prednol 36 mg iğne karışımı yapıldı.. Eve gelince çocuk rahatladı, öksürük kesildi fakat nefes alışverişleri videolardaki gibiydi; Cumartesi gece uyudu ve sadece 1 kere 38 derece ateş oldu.. Ciğerleri sıkışık dediği için ve çocuk garip nefes aldığı için cumartesi akşam ve gece, bir de pazar sabahı flixair ve ronkotol verdik.. Fakat pazar sabahı uyandığında çocukta anormal bir kalp atışı olduğunu farkettik ve karından nefes alıyordu.. Acile gittik nabzı 137 idi. Çok sıkıntı yok dediler. Bazıları astım atağı olabilir dediler. Ama çocuğum bu yaşına kadar hiç öksürüklü hastalık geçirmedi. Bir haftadır kreşe gidiyordu... 12 saatte bir ateşlenmeye devam ediyor. Ateş 38 oluyor, ateş düşürücü verince düşüyor. Hala nabzı 130 seviyelerinde; doktoru hastaneye yatırmamızı istiyor, ne yapalım? Tahlil ve videolar linkte: Teşekkürler
|
|
![]() |
|
aycakerem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba iyileşmişti antibiyotik vermemiştim 1 hafta geçti yine ateş başladı bugün balgamlı öksürük var geçen hafta salı günü nabzı normale dönmüştü
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İyi kazık yemişsiniz!!
İlk sayfadaki; "Sahtekarlığın 3 Safhası" makalemi okuyun. Tamamen verdikleri ilaçlar sayesinde oluşan bir tablo. Anemi:Yok Antibiyotik:Gerekmiyor. Unutmayın!! Türk doktorları asla Grip teşhis etmezler.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Eyl 2021 Saat 09:26 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
Hocam peki iyileştimişti 1 hafta sonra bugün yine ateşli.. tekrar nefes sıkıntısı yaşar diye korkuyorum.. nabız geçen hafta 130-140ları buldu.. böyle bir durumda ne yapalım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O zamanki duruma bağlı. Benim "kullanmayın" dediğim ilaçları kullanmazsanız bir problem olmaz. Olursa,
Astım veya Bronşit olabilir, onu o zaman konuşuruz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
Hocam peki bu astım aniden olan birşey midir? Bu çocuk 4,5 yaşında bugüne kadar hiç öksürüklü hasta bile olmadı.. bu doktorlar nefes sıkışıklığı olduğunda bu çocuk astım atağı geçiryor şuan dediler.. şuan öksürük yoğun şekilde tekrar başladı 10 gün sonra.. balgamlı öksürüyor.. en son sabah ateşlendi 38 derece
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
Tekraradan kan verelim mi şuan wbc için
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aniden, bir anda, Sara nöbeti gibi olur. Ateş devam ediyorsa, bir kan Sayımı yaptırıp, bana yazın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|