|
Meme de kist |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2021 Saat 18:43 |
Hocam merhaba 16 yasinda kız çocuğu Elle kendisi memede şişlik farkediyor. Doktora gidiyorlar. Raporu gönderiyorum. Lenflerden şüpheleniyorum. Takip edilecek diyorlar. Meme deki kistin zararsız olduğu söyleniyor. Lenfler için 3 ayda bir takip edilecekmiş. Yarın kan tahlili yapılacak. Raporu gönderiyorum hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119019 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yaşta "Meme kanserimi" düşünüyorsunuz?? Tam da bizim sahtekar doktorların arayıp da bulamadıkları
hasta grubusunuz. Allah akıl fikir versin!
|
|
![]() |
|
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Hocam doktor şüphelenmis haklısınız yazarken yalnis olmuş. Her iki memede oval şekilli, meme cildine paralel uzanim gösteren hipoekoike solid lezyonlar 2-biletral aksillalarda birkaç adet oval şekilli diffuz kortikal kalınlasmasi izlenen lenf nodlari (reaktif ?) . tedav sonrası lenf nodlarından sağda belirgin farklılaşma işlenmemiş olup solda boyutlarında artış mevcuttur. Histopatolojik tetkiki önerilir. Bulgular BI-RADS kategori 4 ile uyumludur. Raporu bir türlü gönderemedim yazdim hocam kusura bakmayın. Bunun üzerine 3 aylık takip diyorlar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119019 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hiç bir şey çıkmayacak.
Sakın bunlara para vermeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|