|
Kendim İçin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ben_im ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2021 Saat 15:44 |
Hocam Merhaba,
Kızımın kreşe başlaması sonrasında hastalığı bana da geçti. Ateşim 39’a çıkıp öksürük ve kas ağrısı da olunca 2 doz biontech aşım olmasına rağmen pcr testi yaptırdım. Negatif çıktı, influanza da negatif çıktı. Beta sonucum yarın çıkacak ama testlerimi yaptıran doktor bakteriyel bir enfeksiyon geçirdiğinizden şüpheleniyorum Beta sonucu pozitif gelirse antibiyotiğe başlarsınız yoksa antibiyotik kullanmanıza gerek yok diyerek 3 ilaç yazdı. Augmentin bir 1000 mg, aferin kapsül ve otrivine mentol yazdı. Antibiyotiğe başlamalı mıyım? Hayatımda sanırım kendi elimle hiç kullanmadım. Kan sonuçlarımı göndermeye çalışacağım. Yoksa elimle yazacağım.
|
|
![]() |
|
Ben_im ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hatalı gönderdiğim için aşağıda tüm test sonuçlarımı yükledim.
Düzenleyen Ben_im - 29 Eyl 2021 Saat 16:16 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Augmentin ZATEN Antibiyotik!!
" antibiyotik kullanmanıza gerek yok diyerek 3 ilaç yazdı. Augmentin bir 1000 mg, aferin kapsül ve otrivine mentol" Bu geri zekalı doktor, Augmentin'in antibiyotik olduğunu bilmiyor mu? "Beta" diye bir şey YOK! Türk doktorlarının popolarından uydurdukları isim. StrepA testi; 30 yaşından küçük (çocuklarda) uygulanır. 30 yaş ve üstü iseniz, o geri zekalı doktorun hiçbir dediğini yapmayın. O ilaçların hiçbirini kullanmayın. Ateş+Ağızda pis koku+ Dili kaplayan pas tabakası yoksa; antibiyotik gerekmez.
|
|
![]() |
|
Antibiyotiği yarın beta pozitif gelirse kullan şimdiden yazdım çıkmazsa kullanma dedi. Ben yanlış ifade ettim sanırım.
Vücudumda çok ağrı ve halsizlik var halsizlik ve ateş arttığında parol kullanmamın sakıncası var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaşınız 30 ve üstü ise, StrepA Testi gereksiz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|