|
İyot damlası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
merimeri ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eki 2021 Saat 13:55 |
Hocam iyi çalışmalar mutlu hafta sonları diliyorum öncelikle, size danışmadan asla bişey yapmak istemedim, yıllarca iyotun tıpta kullanıldığı, artık florla epifiz bezine zarar verildiğini dinledik yine Bi doktordan burda, iyot kullanımını özellikle tavsiye etti iyota karşı direnebilcek hiçbir bakteri virüs mikrop yok dedi, bu konuda ne düşünüyosunuz değerli hocam, ayrıca son olarak nurofen soğuk algınlığında halsizlik gibi semptomlarda beni rahatlattı 9 yaşındaki çocuğum gripten bitap düşünce kullanmamda sakınca olur mu hiç bulaşmayayım mı sayın hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120719 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Iyot sahtekarligi" yazimi okuyun. Turk doktorlarda; dogru durust ilim olmadigindan, bu tip sahtekarliklara
cok meyillidirler! Iyot; Tenturdiyot olarak kullanildiginda, mikrop oldurucudur. Simdi bu SALAK DOKTORLARA gore, icilen Iyot, barsaklardan emiliyor, kana karisiyor ve mikroplarin oldugu bolgelere gidiyor ve onlari oluruyor!! Boyle bir seye inanabilmek ancak, kesinlikle Turk Tip Fakulteleri'nde egitim ile mumkundur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|