|
Balgamda kan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kas 2021 Saat 09:41 |
Hocam kızım 45 aylık. Yaklaşık 1,5 aydır hasta. Düzelir gibi oluyor yeniden burnu akıyor ve öksürük oluyor. Genelde balgamını tükürüyor. Genel hali şükür iyi. Ateş bile olmadı. Solunumu da normal. Ama öksürük iki gündür fazla. Şimdi balgamını tükürdü ve kan var hafif hocam. Sonraki balgamında da bu fotoğraftakinden daha minik vardı. Neden oldu hocam kan çok endişelendim.
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tahrise bagli.. Gunde en az 4 defa "Limonlu bal" verin.
|
|
![]() |
|
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bugün 4-5 defa balgam çıkardı. Çok minik minik kan vardı. Az önce ki balgamı fotoğraftaki gibi, kan var. Hocam bir sürü kötü hastalık okudum. Annem doktora götürün diye ısrar ediyor. Balgamda kan tehlikeli diye. Şimdi doktora götürsem neler gelir başımıza biliyorsunuz. Ben sadece size güveniyorum. 6,5 yıldır sizi okuyorum.
Akciğerde kötü bir durum olup olmadığını ya da tahriş olduğunu nasıl ayırt ediyoruz hocam? Kızım 45 aylık hocam. ![]() Düzenleyen Adeniz - 09 Kas 2021 Saat 01:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
NE olabilirmis???
Verem mi??? Akciger kanseri mi??? Bosverin.
|
|
![]() |
|
Öksürmekten uyuyamıyor yavrum. Bir anne olarak sizden öğrendiklerimle grip olduğundan diyorum. Burnu çeşme gibi. Ama bu kan neyin nesi. Daha öncede defalarca grip oldu öksürdü sürekli de balgam çıkardı hiç kan görmedim. Neden şimdi oldu bu kan?
Düzenleyen Adeniz - 09 Kas 2021 Saat 08:25 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu kadar kan ile yorum bile yapilmaz. Rahat olun, ugrasmayin. Yoksa basiniza buyuk iser acarlar.
|
|
![]() |
|
Biliyorum hocam sayenizde biliyoruz. Ben şu an sadece grip için anlattıklarınızı uyguluyorum. Başka bir tavsiyeniz var mıdır?
Kan da tahriş dediniz. Çoğalır ise başka bir şey düşünülür mü? Sadece limon bal mı vereyim tahrişi azaltmak için? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|