Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Balgamda kan
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Balgamda kan

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Adeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 467
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Adeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Balgamda kan
    Gönderim Zamanı: 08 Kas 2021 Saat 09:41
Hocam kızım 45 aylık. Yaklaşık 1,5 aydır hasta. Düzelir gibi oluyor yeniden burnu akıyor ve öksürük oluyor. Genelde balgamını tükürüyor. Genel hali şükür iyi. Ateş bile olmadı. Solunumu da normal. Ama öksürük iki gündür fazla. Şimdi balgamını tükürdü ve kan var hafif hocam. Sonraki balgamında da bu fotoğraftakinden daha minik vardı. Neden oldu hocam kan çok endişelendim.

k
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119082
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2021 Saat 18:20
Tahrise bagli.. Gunde en az 4 defa "Limonlu bal" verin. 
Yukarı Dön
Adeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Adeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2021 Saat 22:14
Hocam bugün 4-5 defa balgam çıkardı. Çok minik minik kan vardı. Az önce ki balgamı fotoğraftaki gibi, kan var. Hocam bir sürü kötü hastalık okudum. Annem doktora götürün diye ısrar ediyor. Balgamda kan tehlikeli diye. Şimdi doktora götürsem neler gelir başımıza biliyorsunuz. Ben sadece size güveniyorum. 6,5 yıldır sizi okuyorum.
Akciğerde kötü bir durum olup olmadığını ya da tahriş olduğunu nasıl ayırt ediyoruz hocam? Kızım 45 aylık hocam.

Düzenleyen Adeniz - 09 Kas 2021 Saat 01:13
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2021 Saat 03:29
NE olabilirmis??? 
Verem mi??? Akciger kanseri mi???
Bosverin.  
Yukarı Dön
Adeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Adeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2021 Saat 03:34
Öksürmekten uyuyamıyor yavrum. Bir anne olarak sizden öğrendiklerimle grip olduğundan diyorum. Burnu çeşme gibi. Ama bu kan neyin nesi. Daha öncede defalarca grip oldu öksürdü sürekli de balgam çıkardı hiç kan görmedim. Neden şimdi oldu bu kan?

Düzenleyen Adeniz - 09 Kas 2021 Saat 08:25
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2021 Saat 03:41
Bu kadar kan ile yorum bile yapilmaz. Rahat olun, ugrasmayin. Yoksa basiniza buyuk iser acarlar.
Yukarı Dön
Adeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Adeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2021 Saat 03:44
Biliyorum hocam sayenizde biliyoruz. Ben şu an sadece grip için anlattıklarınızı uyguluyorum. Başka bir tavsiyeniz var mıdır?
Kan da tahriş dediniz. Çoğalır ise başka bir şey düşünülür mü? Sadece limon bal mı vereyim tahrişi azaltmak için?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.