|
Geçmeyen hastalık ve öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dfn26 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kas 2021 Saat 17:22 |
Hocam merhaba son bir buçuk aydır sık aralıklarla tekrarlayan öksürük burun akıntısı ve bazen kulakta sıvı toplanması oldu kulakta sıvı görülen zamanlarda iki kez antibiyotik şurup verildi. En son 3 gün önce antibiyotik şurup bitti ve bir gece önce hafif ateşle kulak ağrısı ve öksürük başladı. Kulak ağrısı geçti ancak öksürük çok sıklasinca bu sabah ventolinli hava ve prednol verildi. Sonrasında ciğerleri tekrar dinledi, ciğer filmi çekildi ve antibiyotik verildi tekrar, öksürüyor hapsiriyor ve burun akıntısı var. Bu üçüncü antibiyotik olacak öksürük aralıkla tekrarlıyor ve geniz akıntısı geçmiyor. Filmini ekliyorum değerlendiriniz sevinirim antibiyotik kullanmalı mıyım teşekkürler.
![]() Düzenleyen Dfn26 - 10 Kas 2021 Saat 19:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Turk doktorlarinin; "kulakta sivi var" sahtekarligina kanmayin..
Vucudun BUTUN bosluklarinin salgisi vardir. Sinus boslugunda da, Orta Kulak boslugunda da, sivi DAIMA vardir! Mesele, bu bosluklarin hepsinde olan kanalin bir sebeple kapanmasi ve bu sivinin akamayip, icerde basinc yapmasidir. Bu sebeple; SADECE Iliadin damla ile hem Sinuzit, hem Orta Kulak iltihabi hemen duzelir. SAKIN Turk doktorlara inanmayin, NE Anatomi, NE Fizyoloji hakkinda hicbir bilgileri yoktur. Rontgende; hicbir anormallik YOK; Sadece "sert" cekilmis. Yani gereksiz siddette Rontgen kullanilmis. Bu sebeple koyu bolgeler var. Hele; Zaturre ile ilgili hicbir sey YOK! Zaten Zaturre olsa, dakikadaki solunum sayisi; 60'dan fazla olur. Bugunden baslayip geriye dogru cevaplarimi okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Kas 2021 Saat 19:16 |
|
![]() |
|
Dfn26 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam resmi az önce düzelttim yazılarınızı da okudum ciğer filmine göre antibiyotik verince ne yapacağımı bilemedim şu andaki sık öksürük ve hapşırık tablosu ve filme göre siz ne tavsiye edersiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmde ne gorunurse gorulsun, tipik bir Turk doktoru daima Antibiyotik verir.
Yoksa siz Turk doktorlarinin bir Akciger Rontgenine baktiklarinda bir sey anladiklarini mi zannediyorsunuz?? Akciger filmine bakip, "Astim" teshis edenlerden ne beklenir? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|