|
By pass ameliyatı ve covid |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neslis82 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kas 2021 Saat 02:03 |
Hocam merhaba,
Bu kez size 67 yaşındaki kayınvalidem için yazıyorum.1 ay önce aşırı yorgunluk şikayetiyle gittiği kalp kontrolünde kalbindeki tıkalı 3 damar sebebiyle acil by pass dedi doktorlar.Ve hemen ameliyat dediler.Ameliyatı başarılı geçti.2. ve 3.günlerde dışkısında kan olunca endoskopi kolonoskopi yapıldı ve midesinde polip çıktı.Tedavi sürecine devam edilirken nabzı yüksek attığı için takibe alındı.Üzerine 10 gün sonra hastanede covid oldu.Pandemi hastanesine sevk edildi.Oraya sevk edilince yanına refakatçi olarak hastabakıcı ayarlamak zorunda kaldık.Halsizliği devam ediyordu.Düşmüş ve kaburgası kaymış.Covid testi negatif çıkınca ameliyat olduğu hastaneye sevk ettiler.Ameliyatını yapan doktor röntgen çekti ve kaburgasının kaymış olduğunu 2.bir by pass olması gerektiğini söyledi.Ameliyata aldılar.Ameliyat zor geçmiş,doktor sürecin zor olduğunu,kemiklerin kaynamasının zaman alacağını,her an herşeyi olabileceğini söyledi.Şu an yoğun bakımda.Solunum desteği alıyor,idrarda kristalleşme varmış,diyalize bağlı.Bilinci açık.Bugün dışkıdan kan gelmemiş.Ne yapacağımızı bilemez duruma düştük.Bugün yapılan kan tahlilleri elimde mevcut.Sizin fikirlerinizi almak istedim.Ailece perişan durumdayız. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaburga, "kaymaz"!! Hic bu kadar salakca bir tip terimi duymadim. Ya kirilir ya da catlar!
Tedavisi yoktur. Kaburga "kaydi" diye NIYE By-Pass ameliyati yapiliyor, anlamis degilim. Bir defa, Gaitada kan goruldu diye, bu ne ACELE!! Zaten "polip" buldular da NE OLDU? Takip edilecek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|