Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 5 yaşına kadar sahtekarlığın 3 safhasiyla bü cocuk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

5 yaşına kadar sahtekarlığın 3 safhasiyla bü cocuk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yurtbegendilayda Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 46
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yurtbegendilayda Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 5 yaşına kadar sahtekarlığın 3 safhasiyla bü cocuk
    Gönderim Zamanı: 28 Ara 2021 Saat 12:03
Kadir hocam merhaba sizi çok geç tanıdım 25 yasinda iki çocuk annesiyim büyük oglum 5 yasinda ben bu cocugumu tamda yazinizda bahsettiğiniz şekile büyüttüm.her hastalandiginda antibiyotik bronşit oldu Buhar makinasi alerji dediler Ankara da alerji dr götürdük alerji çıkmadi ama senede 6 antibiyotik içtiği için bize flixotide kullanmamizı söyledi 4 ay kullandım . Grip olmadi mi derseniz sizin çocuğunuzun bağışıligi dusuk cigerine iniyir dedi dr. derken kreşe başladı 3 yasinda tükürük bezi enfeksyonu olmus ilk götürdüğüm dr kulak enfeksiyonu icirmezsen beynine gider vs ilac yazdı gönderdi icime sinmedi kulağı ağrısı çocuk duramaz dedim KBB ye goturduk doçent kendisi antibiyotik verdi sonuç olarak icti gecne yine bu seferde kayseri de özel hastaneye yonlendirdiler. Profesor Orda ameliyat önerdi istemedik kan tahlili istedi derken sonuçlar kotu geldi derleri cok yüksek hematolojiye gidin dediler. Kanser olablir. Antibiyotik kullanırken kan sonucu böyle çıkabilirmis. Antibiyotik bitince 1 hafta sonra kan tahlili yaptırdı bisey çıkmadı.tabi çocuğu hemen hastaneden aldım baska bir dr gönderdim değerlendirmesi için sonra kan tahlili devlette yaptırdık.Velhasil bu çocuk 5 yaşına geldi simdi gecen ay ailecek hastalandik çocuk yine boşuna antibiyotik icmis oldu bundan sonra sizin dediklerinizi yapicam hocam fakat cocugum hastalanınca kullanmazsam antibiyotik tekrar bağışıkligini güçlendirebilirmiyim? Birde 5 aylik kucuk oglum bir ay önce oda icti antibiyotik yoksa ciğerine iner dediler icirdim simdi ne yapayım hocam 

Düzenleyen Yurtbegendilayda - 28 Ara 2021 Saat 17:51
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yurtbegendilayda Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2021 Saat 12:24
Bu arada büyük oglumu 2 bucuk yaşına kadar anne sütüyle büyüttüm. Kucuk oğlumda anne sütü alıyor sadece
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120805
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2021 Saat 19:02
Anne sutune devam.
Sakin ilac/antibiyotik vermeyin. Zaten yeteri kadar dolandirilmissiniz. Zararin neresinden donseniz kardir! 
antibiyotik gerektiginde: ATES+ Agizda pis koku+ Dili kaplayan pas tabakasi olur.
SAKIN Turkiye'deki cocuklara bakan doktorlara inanmayin. 
Hem makalelerimi hem Forum yazilarimi, bugunden baslayip, her gun geriye dogru giderek, okuyun ve her
 gun Gazete okur gibi YENI yazdiklarimi da okuyun. 

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yurtbegendilayda Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2021 Saat 20:37
Hocam aynen öyle yapıyorum. Dolandirildigim için değil ama sağlıkli olalım derken sagligimiz elden gidiyor bize hep yanlış şeyler yapıyorlar söylüyorlar. Iyi ki varsınız. Sagolun , Varolun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.