|
Tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gonjaa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ara 2021 Saat 10:40 |
Hocam öncelikle mutlu yıllar diliyorum size.Benim oğlum 24 Aralık 2016 doğumlu elleri ve ayakları genelde soğuk bende gecen yıldan beri kan tahlili vermediğim için dün kan almaya götürdüm oğlumu.Çok ağladı iki kolundan da denediler çok az kan alabilirdiler,bu kadar kanla tam kan sayımı yapamazlar dediler bugün bakabildikleri sonuçları aldım yorumlar mısınız hocam? Şimdiden sağ olun...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viral enfeksiyon geciriyor veya gecirmis.
|
|
![]() |
|
gonjaa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağ olun hocam.Peki bu değerler kansız olup olmadığıyla ilgili bir bilgi veriyor mu ben ona bakılsın diye gitmiştim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olsa yazardim..
SAKIN Turk doktorlara inanip, Demir ilaci filan vermeyin, Hgb zaten ust siniri asmis, Demir zehirlenmesi olur. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sağ olun hocam bende kan tahlili vermiştim 36 yaşında tek çocuk annesiyim tahlil sonuçlarım normal ama bir tek trigiseritim yüksek çıkıyor neden olabilir hocam bir de ne yapmam gerekiyor bir sorun teşkil eder mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Stres den uzak durun, gerekirse ilac almaniz gerekebilir. Bir Dahiliye doktorunun kontrolune girin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|