|
Sinus |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zerdakuyu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2022 Saat 01:23 |
Hocam oğlumun geniz eti büyük ve yaklaşık 1 aydır grip 5 yaşında burnunda yeşil sümük var bir haftadir ve arada geniz akintisindan kaynaklı oksuurk gece ağzı açık kafayı arkaya atarak yatma ve 2 gündür ateş hocam sinusleri dolmuş olabilir mi hiç nefesi rahat değil bunun için ne yapmak gerekir cold miks serum fizyolojik yapıyorum ama rahatlamiyor sıcak buharda uyguladim
|
|
![]() |
|
zerdakuyu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinusler doluyor ise rahatlatmak için ne yapmak gerekir devlet hastaneleri hiç ilgilenmiyor antibiyotik verip yolluyorlar özel de de güvenemiyorum ve çok pahali
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tikanikligi; burun ici ODEM yapiyor!
Sadece; Ilaidin damla kullanin.. Lutfen once OKUYUN.. Artik gunde 5 saat, sorulara cevap ile geciyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|