|
Tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mutlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mar 2022 Saat 17:37 |
https://www.hizliresim.com/fy3xyxx Hocam merhabalar 35 yaş bayanım, rica etsem tahlil sonuçlarını değelendirir misiniz, en son Ekim ayında d vit ampül içmiştim, birde fibromiyalji için magnezyum alabilirsiniz demiştiniz içinde malat ve sitrat karışımı olan magnezyum tablet aldım ama tahlilde normal görünüyor magnezyum değeri, kullansam daha mı iyi olur ağrılar için. Çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu derecede dusuk D vitamini, bir ampul Dvit3 ile duzelmez..
Simdi 1 ampul, 1 ay sonra, gene 1 ampul Dvit3 icin, Mayis ayinda olcum yaptirip bana yazin. Kramplariniz oldugunda, Magnesium alin.
|
|
![]() |
|
mutlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnşaallah hocam elimde ampül var ama kas içine uygulanır diyor, herhalde sorun olmaz içsem. Birde folat eksik çıkmış ama bir önemi yok değil mi tekrar teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kutunun degil, Ampulun ustunu okuyun.
Folat??? Hamile kalmayi dusunuyormusunuz??
|
|
![]() |
|
https://www.hizliresim.com/kpfljis https://www.hizliresim.com/5ovjoln
Düzenleyen mutlu - 02 Mar 2022 Saat 19:48 |
|
![]() |
|
Hocam ampül bu şekilde, reçetede kas içine uygulanır diyor, içilebilir gibi bir şey denilmemiş. hamilelik gibi bir düşüncem yok🤗
Düzenleyen mutlu - 02 Mar 2022 Saat 19:50 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayret!! Ampul ustundeki yaziyi da kaldirmislar!
Damla ve Ampul icerigi AYNI.. Bu soytariligi kasten yapiyorlar ki, doktorlara muhtac olasiniz!! Hic kulak asmayin ve sadece benim dediklerimi uygulayin. Madem; agizdan alininca etki etmiyorsa, ben hastalara Ampul icirdigimde; NIYE ZEHIRLENIR diye sacmaliyorlar?? Islerine geldimi, "boyle", gelmedimi, "oyle"... Yerseniz! 50 seneyi geckin zamandir hastalarima agizdan veriyorum... Hic de ters bir etki olmadi!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Mar 2022 Saat 21:15 |
|
![]() |
|
Allah razı olsun hocam, içiyorum ben öyleyse, bir daha alırken oral yoldan yazmasına dikkat ederim. Tekrar teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|