|
Gebelik ve covid |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
catwalk ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mar 2022 Saat 20:39 |
Kadir bey öncelikle biz annelere de yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
32 haftalık hamileyim.2 hafta önce covid oldum değerlerim şöyle; Crp 3.99 Ferritin 9.1 idi ferritin düşük olduğu için damar yolu ile demir verildi. 10 gün sonra Crp 0.68 D-dimer 4080 Ferritin bakılmadı Fibrinojen 307 çıktı.zaten kan sulandıroco iğne ve ecoprim kullanıyordum bu testlere göre dozu arttırıldı. 3 gün sonra tekrarlandı testler Crp 0,50 D-dimer 3825 fibrinojen 324 Alkalen fosfataz 219 Ferritin 322 çıkmış. Sayın hocam bugün doktorum durumumun çok kötü olduğunu acil hastaneye yatmam gerektiğini söyledi.tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.şimdiden teşekkür ediyorum.saygılar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120934 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN INANMAYIN!!
SAKIN, "Ferritin" ile is yapan namussuz dozlandiricilara inanmayin. Kansizlik oldugunda; Hgb: 11g/dL'nin altinda olur. Bu sahtekarlar kadar namussuzlari dunyada bulamazsiniz. Anemi ile ilgili yazilarimi okuyun. |
|
![]() |
|
catwalk ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalesef doktorum bu pıhtılaşma ve ferritin değeri ile durumumun çok riskli olduğunu hastanede tedavi görmem gerektiğini,muhtemelen erken doğum olacağını ve bu değerlerle beni özel hastanelerin kabul etmeyeceğini ,doğumumun çok riskli olduğunu söyledi.inanın kendime gelemedim sizi okuyana kadar.siz ne önerirsiniz dimer ve ferritin için?gerçekten durumum çok mu vahim?
Düzenleyen catwalk - 30 Mar 2022 Saat 00:06 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120934 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hgb degeriniz kac???
|
|
![]() |
|
12.3 hocam,genel durumum iyi,öksürük,nefes sıkıntısı ve hırıltım yok.
Düzenleyen catwalk - 30 Mar 2022 Saat 09:29 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN Demir ilaci kullanmayin, zehirlenirsiniz!! O SALAK, Demir metabolizmasi ile ilgili hicbir sey bilmiyor.
Hgb; vucuttaki demirin %70'ini baglar. Fetritin:%17'sini baglar. Ferritin; ahmak Turk doktorlarinin zannettikleri gibi, "Depo demiri" DEGILDIR.. Barsaktan depolara demir tasiyan protein molekuludur. Hgb:12.3g/dl, cok iyi bir degerdir. Kesinlikle bu ahmaklara inanmayin, HATTA BU DOKTORU DEGISTIRIN! |
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim🙏🏻Peki d dimer ile ilgili görüşünüz nedir?ve ferritin değerim bugün 429’e çıkmış ne yapmam gerekir düşmesi için?kusura bakmayın çok sordum🙏🏻
Düzenleyen catwalk - 30 Mar 2022 Saat 23:45 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
D-dimer; vucuttaki pihtilasmanin cozulmesi sonucu ortyya cikan bir proteindir.
Normal sinir: 220-500 ng/mL dir. Sizdeki gibi 3825 (anormal yuksek ) olmasi ve sizde buna bagli CIDDI arazlarin olmamasi, bu testin ciddiye alinmamasi gerektigini gosterir. Ferritin, vucudun ihtiyacina gore, azalir veya cogalir. Yukseltmek veya azaltmak gibi SALAKCA bir mudahale gerekmez. Siz bir defa Turk doktorlarina inandiniz mi, sacmaliklarin sonu gelmez. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|