|
Gaz sancısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ezl12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nis 2022 Saat 22:53 |
Kadir Bey merhaba, kızım 8 yaşında 25 kilo ara ara gaz sancısı okuyor. Okulda hafif basliyor aksam yemek yedikten sonra tutuyor. Agrıdan bagırıp kıvranıyor. Acillik oluyoruz. Lavman yapilip serum veriliyor. Lavmandan sonra ağrı kesiliyor. Bu aralar çok sıksık olmaya basladı. Tuvalete gidiyoruz, masaj yapıyorum ancak çıkartmıyor.Evde ne yapabilirim? Düzenli ilac kullanmam gerekir mi yoksa agri anında kullanabilecegim birsey var mı? Cevabınıza teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Barsak solucani olabilir.
Andazol surup, 3 gun, gunde 1 sefer 2 olcek verin. 2 hafta sonra sadece 1 defa 2 olcek verin.
|
|
![]() |
|
ezl12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 2 hafta once gaita testi yaptirdim parazit çıkmadı. Yine de kullanayım mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kullanin. Gaitada parazit bakmasini bilen adam varmi ki, Turkiye'de!!
|
|
![]() |
|
Hocam tavsiyeniz üzere kızım ve ben 3 gündür 2 olcek andazol surup iciyoruz (ailnin diger 2 bireyi icmeyi reddediyor bizde birsey yok diyorlar) Kızım ve ben ac karna da tok karna da denedik ancak ilaci ictikten sonra kabızlık yapıyor birkac gun tuvalete çıkamıyoruz. 3. Gün kızıma tribudat 3*1 olcek verdim ( doktor bagırsak duzenleyici olarak lavmandan sonra 1 hafta kullanin demisti ilac kabizlik yapinca 3. Gun basladim) Bu durumda kurt var ise dokulmus mudür? 2 hafta sonra 1 defa daha icecegiz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dokulurler veya barsakta eriyerek gorunmez olurlar.
Sonucta sikayetler gectimi, gecmedi mi? Onemli olan odur.
|
|
![]() |
|
Hocam bugun tekrar gaz sancımız oldu. Kalbime yumruk vuruyor gibi diyerek kivraniyor. 1 olcek tribudat yarim bardak maden suyu verdim biraz yuruttum 1 saat kadar kivrandi sonra biraz gaz cikartabildi. Henuz tamamen gecmedi ama azaldi. Kan testinde colyak pozitif çıktı. Onunuzdeki hafta endoskopi yapılacak. Birsey tetikliyor ancak anlayamıyoruz. Gaz sancısı oluyor. Kıvranıyor. Lavman yapılınca geciyor. 1 hafta 10 günde bir tutuyor. Andazolü dediğiniz gibi kullandık. Ancak colyak mı yoksa yediigi birsey gaz agrısı mı yapıyor qnlayamadık. Evde kullanabileceğimiz birsey var mı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Colyak olsa, ishal ve gelisme geriligi olurdu!
Ne cikarsa ciksin, SAKIN Coliak tanisina inanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|