|
Bahar nezlesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Halilo ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 May 2022 Saat 04:32 |
Kadir bey merhaba, oğlum 6.5 yaşında gözleri 1 haftadır sürekli kaşınıp kızarıyor,birazda şiş. İlk başta çok ellediği için tobresed kullandım. Fakat bir değişiklik olmadı. Gece bile hapşurması olunca gözle ilgili olmadığını düşündüm. Yazılarınıza biraz baktım bahar nezlesi olabilir zyrtec tavsiye ediyorsunuz. Ömür boyu bu alerji durumu olacak mı? Daha önce hiç bu durum olmamıştı alerji biranda mı oluyor yoksa doğuştan mı geliyor? Eşimde burnu su gibi akıp sürekli hapşurur bu yüzden ben çektim o çekmesin diye alerji aşılarından olsun diyor sizin tavsiyeniz nedr?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu tip allerjiler zamanla kaybolurlar. Zyrtec veya Allerset şurup, günde 1 ölçek verin.
|
|
![]() |
|
Halilo ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam hayırlı akşamlar, geçen sene yine aynı zamanlar size bu yazıyı yazmıştım şuan yine aynı durumdayız sürekli gözlerini kaşıyor şişti gözleri, hapşurma var ve burnu akıyor. Zamanla geçer yazmışsınız kaç yaşında geçer bu durum?aşı yaptırsak kalııcı bir çözüm olur mu?
Düzenleyen Halilo - 11 Haz 2023 Saat 07:41 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her şahista farklıdır. Bilhassa bebeklikte aşırı temiz (hatta steril) bakılan çocuklarda uzun sürer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|