|
Öksürük |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kubkub
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ÖksürükGönderim Zamanı: 19 Tem 2022 Saat 04:29 |
|
Merhaba kadir bey 6 yaşında kızım.
Okul kafandan 1 hafta önce tahmini öksürük baslasi . Aile hekimine görürdüm. Muaynede orun yok dedi alerji ilacı verdi. Sizin de yazılarınızı okuyup vermedim. Kendi kendine geçti. Tahmini 3 hafta önces yine öksürük başladı 1 hafta kadar oksurdu. Yine kendi kendine geçti. Suan yine 3 . Gündür oksuruyor. Dus aldirmistim. Gece soguktu usumudu bilmiyorum. Öksürüğü kuru. Doğduğundan beri Sizin yazdıklarınızı uyguluyorum. Antibiyotik nedir bilmez sayilir. Âlerjik mıdır acaba? Ne yapyayim yardımcı olur musunuz?teşekkür ederim simdiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Tem 2022 Saat 08:48 |
|
SAKIN Türk doktorlarının verdiği öksürük ilaçlarının hiçbirini kullanmayın.
Öksürük; vücudun savunma mekanizmasıdır. Baskılarsanız, mikroplar akciğerlere iner. Dünya da bir tek Türkiye'de Zatürre'nin hala ölümcül olması, bu lanet olası öksürük şuruplarının kullanılması sonucudur. Hastanelerde yatan Zatürre hastalarının tamamı verilen öksürük şuruplarının sonucudur. |
|
![]() |
|
kubkub
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Tem 2022 Saat 09:49 |
|
Yok vermiyorum öksürük ilacı, balgam ilaci .
Bu arada 3-4 ay önce başka bir sebepten ciger filmi çekilmişti. Temizdi. yani 2 ay içinde bu oksuruklerin farklı bir sebebi yoktur değil mi? Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Tem 2022 Saat 13:35 |
|
HEPSİ; enfeksiyonlara bağlıdır.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|