|
İki göz numarasının farklı olması |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
akasya2213
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İki göz numarasının farklı olmasıGönderim Zamanı: 31 Ağu 2022 Saat 14:29 |
|
Hocam merhaba,
Oğlum 10 yaşında ilk göz muayenesini 7 yaşında iken yaptırmıştık. Her iki gözde de astigmat olduğu tespit edildi pandemi nedeniyle kontrolü aksattık. Dün doktora götürdüm göz numarası 2 derece birden büyümüş. Fakat şöyle bir durum var 2 gözün numarası arasında 2 numara fark var. Sağ göz 1.75 iken sol göz 3.75 miyop. İki gözde de 1.75 astigmat var. Damlalı ve damlasız olmak üzere 2 kez ölçüm yapıldı. ayrıntılı muayene yapıldı, kornea ve sinirleri inceleyen TOMO denilen bir test yapıldı. Doktor takip gerekiyor dedi. Endişelendim açıkçası. Niçin böyle olur hocam? Benim de gözüm 5 derece miyop fakat hep iki göz eşzamanlı ilerledi. Doktor çocuktaki durumun tamamen faklı bir durum olduğunu söyledi. Göz ardı edilen, atladığımız bir durum olur diye çok korkuyorum. 6 ay sonraki kontrolü beklesem mi, farklı bir doktora mı götürsem bilemiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2022 Saat 20:25 |
|
Benim branşım değil. Göz doktoru ile görüşün.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|