|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eki 2022 Saat 08:33 |
Merhaba hocam
5 yaşındaki oğlumda sağ kulak ağrısı geçti ama 1 hafta oldu hala iyi duymuyor. Birşey yapmak lazim mi ? Eşim KBB götürelim diyor ben size sormak istedim Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak damlası yapmadınız ise, korkulacak bir şey olamaz.
Kendiğinden düzelir. Cep telefonunda söylenenleri anlıyorsa, işitmesi normaldir.
|
|
![]() |
|
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulağına birşey damlatmadim
Ağrısı olduğunda iliadin ve şurup ibufen verdim Bu hafta burnu tıkandigi için 4.gun yine iliadin burnuna damlatiyoruz Anlaşmada sıkıntı görmüyorum, sadece herşeyi daha yüksek sesle dinlemeye izlemeye başladı, ve konuşurken daha sesli. Yani 1 kere söylerken " ne dedin ?" Diye soruyor, daha yüksek sesle tekrarlıyorum anlıyor. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zamanla düzelir, önemli değil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|