|
Toz gorme, bas dönmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Humi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2022 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kas 2022 Saat 21:32 |
Hocam merhaba. Caddebostanda eski muayenehanenizin oldugu yerde pilates egitmenligi yapiyorum. Hala zildeki isminiz duruyor ❤ Hocam kizim 2bucuk yasinda bilinen rahatsizligi hic yok. Simdiye kadar sogan suyu sarimsak udi hindi yagi corek otu yaglariyla atlattik hastaliklarimizi. Hic ilac kullanmadik. Haziran ayinda bas donmesi yasadik. Epilepsi degil dediler. Eeg ve narkozlu emaar istediler yaptirmasaniz olur cocuklukta bazen olabiliyor dediler yaptirmadik bizde. Bir haftadir 3. kez etrafta toz gordugunu soyluyor. Ilk once beyaz renkteydi simdi rengiji sordugumda pembe dedi. Yarin goz doktorunda cumsrtesi norolojide var radevumuz sizin gorusleriniz tecrubeniz benim icin cok kiymetli onun icin ilk once size sormak istedim. Simdiden cok tesekkur ederim ☺
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118795 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok memnun oldum.
![]() Haziran ayinda, o "bas donmesi" sikayetleri olmadan 1-2 hafta evvel 1 hafta kadar suren atesli bir donem oldu ise, Enfeksiyoz Mononukleoz gecirmis ve buna bagli 'Alice in Wanderland Sendromu' geciriyor olabilir. Ilk sayfada, YAZARLAR kismindaki, makale listemden ilgili makalemi bulup okuyun. Her hangi bir tedavisi yoktur, kendiliginden duzelir. Turkiye'de bu hastalik bilinmez, bosuna Turk doktorlarla tartismayin. |
|
![]() |
|
Humi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2022 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok cok tesekkur ederim icim rahatladi hocam. Iyi ki varsiniz 🙏 henen arastiracagim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|