|
41 yaş ateş (4 gündür) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ElifDuruBakır ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ElifDuruBakır
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2022 Saat 15:17 |
Hocam merhaba, buradaki herkes gibi bende çocuklarımı sizin sayenizde ilaçsız bugünlere getirdim. Arkadaşlarım bana çok kızsalar da ilaç vermedim. Geçen gece kızım bayıldı crp si yüksek çıktı. Antibiyotik kullandık şimdi çok şükür iyi. O iyileşti ben hasta oldum. Ptesiden beri 39.3 e kadar yükselen inen bir ateş söz konusu. İlk iki gün eklem özellikle diz kapaklarımdan aşağı doğru şiddetli bir ağrı, gözlerim yerinden çıkacak gibi başımda da şiddetli bir ağrı, öyleli gözlerimi açamıyordum. Dün acile gittik kan sayımı istedim yapmadı, grip ilacı öksürük ilacı verdi yolladı. Ha birde serum takıldı. O biraz rahatlattı ama ateşim hala 38-39 arası. Ne zamana kadar sürecek bu ateş, tehlikeli bir durumum var mıdır? Verdiği h bir ilacı kullanmadım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118994 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O takilan Serum, sadece SAHTE bir iyilik hali yaratmaktan baska bir ise yaramaz... Zaten 1-2 saatte etkisi
gecince, eskisi gibi oldunuz. Bu seneki Gripler; 4-5 gun ates yapiyorlar. SAKIN ates dusurmeyin. Hic mi yazilarimi okumadiniz? Yuzbin kere anlattim. CRP ile ugrasmayin, CRP; sahtekar doktorlarin kullandiklari bir yontemdir. ASLA; WBC ile is yapmazlar. Halbuki, WBC sadece, "Bakteriel enfeksiyonlarda yukselir". CRP ise, viral hastaliklar dahil HER turlu enfeksiyonlarda yukselir. Bu PUSTLAR, sirf her atesli hastaya antibiyotik verebilmek icin bu sahtekarligi yapiyorlar. Bakin ben bunlari senelerdir anlatiyorum ve bunlar hakaret ediyorum... NIYE biri bile bana dava acmiyor? Gene soyluyorum. CRP ile is yapan doktorlar SAHTEKAR doktorlardir!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Kas 2022 Saat 19:26 |
|
![]() |
|
ElifDuruBakır ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ElifDuruBakır
Hocam yazılarınızı okuyarak büyüdüm, büyüttüm. Ateş 4. Gün olunca bir panik yaptım. içim ferahladı teşekkür ederim hocam. Baş ağrım için novalgin içiyorum. Bir sakıncası olur mu? Ellerinizden öperim hocam. Varolun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118994 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Agri 3 gunu gecerse, bakilmasi gerekir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ElifDuruBakır
Hocam baş ağrım geçti fakat bacaklarımda ve kaba etimde çok ağrım var. Çok fazla halsizlik var. Çok çabuk yoruluyorum. Ne yapabilirim hocam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hicbir sey. Bu seneki Grip boyle, zamanla gecer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|