|
boyun ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DERTLİMOMY ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERTLİMOMY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ara 2022 Saat 16:19 |
hocam merhaba sizleri yeni keşfettim durmadan okuyorum.4 yaşında bir oğlum var boy 110 cm kılo 20,bir senedır yaklaşık boynunda ağrı var ama şiddetli bir ağrı değil be arada oluyor.çocuk dr a gösterdık birşeyi yok dedı ama bır kaç daha bekletıp aneztezili mr cekelım dedı,beyın tumorune karsılık ve ben kac aydır bunun buhranına girdim cok korkuyorum.ek olarak geniz eti var yuzde 70 alerji ilacı verildi ama kullanmıyoruz,ve benım gözlemlediğim cocukta bıraz enfeksıyon oldugu zamanlar boyun ağrısı daha sık oluyor,ama cok korkuyorum hocam beyın tumoru falan dıye nolur yardım edın ne olabılır ve ne yapalım
|
|
dertlimomy
|
|
![]() |
|
DERTLİMOMY ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERTLİMOMY
![]() ![]() ![]() ![]() |
çocuklarda uzun süreli boyun ağrısına ne sebep olabılır hocam başka,hıçbirşekılde ne röntgen çektı ne baska bişe içime korkuyu bıraktı gıttı
|
|
dertlimomy
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Dort yasinda bir cocukta "Boyun agrisi", biraz garip. Basini saga-sola ve one-arkaya rahatlikla hareket
ettirebiliyorsa, onemli bir sey yoktur!! 2- HICBIR TUR Beyin tumoru, "boyun agrisi" YAPMAZ! 3- Sakin Allerji ilaclari kullanmayin. Turk doktorlari HER cocuga allerji, her oksurene; Astim tanisi koyarlar. Turk doktorlarinin yaptiklari sahtekarliklari devamli anlatiyorum. Yazilarimi okuyun. Agri oldugunda, el kreminiz ile boynuna masaj yapin, ilgi (!) gosterin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Ara 2022 Saat 19:39 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERTLİMOMY
Hocam kullanmıyoruz alerji ilaçlarını cold mix ve illadin damlayla rahatlatıyoruz fakat geniz etınden zıyade boyun ağrısı benı çok korkutuyor, geçen hafta gece kusmaya başladı on kere kustu, dr gttık serum takvıyesı yapılıp eve geldik, dr boynunu muayene ettı lenf bezı acısından ama sıkıntı yok, rahatta hareket ettırıyor hareket kısıtlanması yok, ama başka ne olabilir nereye gıdelım ne yapalım hıc bılmıyorum, tek bildiğim çok korkuyorum
|
|
dertlimomy
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERTLİMOMY
Boyun omurları veya omurilikte birşey olabilirmi veya ne yaptırırsak içimiz rahatlar hocam
|
|
dertlimomy
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Baska bir sey olamaz. Zira olsa, yan bulgulari da olur. Tek basina bir anlami yoktur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|