Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Burun kanaması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Burun kanaması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
adecen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 98
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı adecen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Burun kanaması
    Gönderim Zamanı: 08 Ara 2022 Saat 16:51
Kadir Bey merhaba. Oğlum ocak ayında 7 yaşında olacak. Cumartesi akşam ateşi çıktı. O günden beri ateş ara ara çıkıp iniyor. Sadece her yerim ağrıyor dediği için 2 kere dolven verdim. Onun dışında ateşe müdahale etmedik dün aksam beri atesi çıkmadı. Ayrıca 3 gün illiadin kullandim ve gözde çapak ve kızarıklık olduğu için tobrased kullanıyorum. öksürük de başladı ve dun akşam öksürmekten kustu. Kustuktan sonra burnunu temizlerken çok az kanlı sümük çıktı. Sabah burnunu silerken burnu kanamis ben o ani görmedim. Öğleden sonra yine öksürmekten kustu ve kusarken burnu kanadı. Burnuna bastirinca kanama durdu. Daha önce burnunu karıştırdığı için kanama olmuştu ama bu şekilde karıştırmadan kanaması endiselenecek bir durum mu? Burnu tahriş olduğu ve kusarken, öksürürken oluşan basınçla mi ilgilidir? Bir şey yapmamız gerekir mi?

Düzenleyen adecen - 08 Ara 2022 Saat 16:59
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118649
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2022 Saat 20:23
Endise edilecek bir sey yok. Bu konu cok anlatildi, eski cevaplari okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.