|
Beta acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevcanerk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sevcanerk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2022 Saat 14:13 |
Değerli kadir hocam
Oğlum 7 yaşında 4 gün önce ateşi çıktı baş ağrısı ve öksürük oldu 1 kez boğazının acidigini söyledi. 4 gün sonra ateşi geçti. Ancak bugün bir arkadaşının beta sonucu pozitif çıkmış. Oğlumda beta varmiydi bilmiyorum. Döküntü olmadı henüz. Beta tedavisi olmaz ise kalbinde sorun olabiliyormuş. Ne yapabilirim gidip test yaptirsam ve tedaviye iyileşmiş olmasına rağmen şimdi baslansa olur mu çok endişelendim hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
On sayfada, Yazarlar kisminda, makale listemde; " Beta diye bir virus" makalemde yapilan sacmaliklari
anlatiyorum. Okuyun. Ayrica da: Yuzbin kere anlattim. Bugun de anlattim!!! Antibiyotik gerekiyorsa; Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi olur. Streptokok varsa bu bulgulara ilaveten; bulanti/kusma olur. Turk doktorlara sakin inanmayin. Hicbir konuyu tam bilmezler. Turk Laboratuvarlarinda yapilan Strep-A Testlerine de guvenmeyin, bazilari test yapmadan (+) diye sahte rapor veriyor.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Ara 2022 Saat 18:53 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|