|
11 .5 yas covid pozitif |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslıakın ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ara 2022 Saat 19:22 |
Kadir bey siz olmasaniz ne yaparim .allah razi olsun sizden .her doktora gittigimde sizi ariyorum ..oglum bogaz agrisi ve 37.8 atesle dun okula gidemedi .bugunde sabah kalkti anormal bogaz agrisiyla .doktora gittik.covid testi yapti hemen .pozitif .bize verdigi ilaclar azitro 1.5 olcek calpol 6 plus.deloday ve sambucol c vitamini.bugun 1.5 olcek azitroyu verdim .atesi hic yukselmedi simdiye kadar .yani aksama kadar..birazdan calpol verecegim .ama aklima takiliyor bu ilaclar dogrumudur diye ..ne yapmam gerek bilemedim .tesekkur ederim simdiden.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119019 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbirini kullanmayin.. Ne diye bana sormadan ilac alirsiniz ki!
|
|
![]() |
|
Aslıakın ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne onerirsiniz kadir bey ..ne yapacagimi bilemiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119019 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Limonlu bal, Serum Fiz. ColdMix, gerekirse sicak buhar uygulayin.
Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekur ederim
|
|
![]() |
|
zeynep.ipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2010 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 260 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep.ipek
Hocam konuyla hiç ilgim yok ama eczaneye gidene kadar ne ilaç yazıldığını bilmiyoruz ki,
eskiden okumakta zorlansakta elimizde ilaç yazılı bir reçete olurdu, ister alırdık ister almazdık. şimdi harf ve sayılardan oluşan bir kağıt veriliyor elimize, Eczacının insafına kaldık . Dün oğlumu Dr a götürdüm,(8 yaşında) grip oldu dedim.2 gün rapor verir misiniz dedim. Boğazına baktı, boğazı şimdilik temiz dedi, ateşi dirençli olduğu için antibiyotik yazıyorum dedi.5 gün kullanın dedi. (ki ben ateş düşürücü vermedim, dirençli olduğunu nasıl anladı bilmiyorum.)Suprax 50 mg vermiş .Bir de aferin vermiş eczaneye gidince öğrendim. aferini geri verdim, almadım, suprax 50 mg yokmuş sanırım eczanede başka bir antibiyotiğin 100 mg mını koymuşlar poşete. antibiyotik evde bulunsun diye aldım. Öylesine yazmış olmak için ilaç yazılıyor. bal+limon ve illadinden başka birşey kullanmıyorum. Rapor lazım olmasa ateşli çocuğu evden çıkartıp hastaneye götürmem.(grip olduğunu bildiğim için) Ama mecburuz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir daha boyle durumlarda, Raporu alin ve eczaneye gitmeyin bile.
Kasten ilac yaziyorlar ki, Eczane muayene parasini da kessin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|