|
wbc yüksekliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muzkaviy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2019 Konum: istanbul turkiy Durum: Aktif Değil Puanlar: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ara 2022 Saat 22:03 |
Merhaba hocam, Size kendimle ilgili danışmak istedim. 35 yalında bayanım, geçen akşam göğüs ağrısı ve çarpıntı şikayeti ile Koşuyolu acile gittim. Ekg normal sadece taşikardi var dediler, kan tahlili istediler. Sonucu size iletiyorum, kalple ilgili bir şey düşünmediler, eve geldim. Zaten sabaha da kalbim düzeldi. Ancak tahlillerde wbc yüksek çıkmış, şuan bir hastalık durumum da yok. Sizce dahiliyeye göstermeli miyim? Muayene olmalı mıyım? Bu yükseklik önem arz eder mi? İnternetten baktığımda Wbc yüksekliği lösemi olarak bahsediliyor. Cevabınız için şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120719 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vay be!
Sizde, WBC:10.56, Referans araligi: 4.3-10.3 !! 10.56 - 10.3 = 0.26!!! Bu kadarCIK fark ile Losemi mi dusunuluyor?? Siz, once o Turkce siteleri okumayi bir birakin! Onlar tamamen soytari doktorlar tarafindan halki korkutup, doktolara kosmalari icin yaziliyor. Losemi oldugunda, oyle, 0.26 fark OLMAZ. WBC sayisi: 20,000-30,000 ustunde olur. Turkce siteler bu farki size kasten anlatmazlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|