|
Geçmiyor geçmiyor grip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Oca 2023 Saat 23:12 |
Hocam son 2 aydır burdayım hemen hemen hergun okuyorum genelde de soruyorum ama hocam abartmıyorum 2 aydır her haftasonu bu çocuk atesleniyor her seferinde başka bir şey acaba iyilesmiyor hep aynı virüs mu yoksa sürekli farklı virüs e mi yakalanıyor doktora götürüyoruz acaba bir teşhis koyarlar mi diye en az 4 doktor gördük hepsi farklı birsey dedi sonuç grip ama cocuk da biz de psikolojik olarak yıprandık 1 e başladı göndermezsek geri kalıyor göndersek hasta... son hafta çok şükür gitmeyecek.
Son hastalığımız henüz doktora gitmedik ama burdan okudum viral konjuktuvit 6 yas. Ne kadar sürer bulaşıcı midir evde ufak bebeğimiz var. Ve hastalık seyri nasıldır hocam genelde hafif başlar ama ağırlasir geçici görme kaybı vs yazıyor sizden ricam detaylı anlatır mısınız? Uzun oldu kusura bakmayın hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Detay istiyorsaniz, 11 seneden beri anlatiyorum, OKUYUN! 83 milyona tek tek anlatamam.
Okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|