Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Allerjik Bronşit? Astım?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Allerjik Bronşit? Astım?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NURSE45 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NURSE45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Allerjik Bronşit? Astım?
    Gönderim Zamanı: 30 Oca 2023 Saat 16:12
Merhabalar hocam,6 yaşında oğlum için yazıyorum size. Bütün yazılarınızı okudum anlattıklarınızı uyguladım kışı sayenizde oldukça iyi geçiriyoruz. Oğlum 10 gün önce nezle olmuştu, ateş hiç olmadı sadece burun akıntısı ve öksürükle seyreden basit soğuk algınlığı diyebileceğimiz türden. Nezlenin akabinde eforla artan, gece yattıktan 1-2 saat sonra başlayan öksürük krizleri, yine sabah uyanmaya yakın başlayan öksürük krizleri gün içinde koşup oynarken nefesi kesilinceye dek devam eden öksürüklerinin olduğu bir tablo ile karşı karşıyayız. Öyle ki bu öksürük krizi yemeklerden sonra olacak olursa kusturana kadar devam ediyor. Bu şikayetlere ek olarak gece uykuya dalarken inanılmaz terliyor(oda sıcaklığı max 20-22 derece olduğu halde) ve sürekli dişlerini gıcırdatıyor artık ön dişleri gözle görünür derecede aşındı :( Bütün bu şikayetler için bugün çocuk hast. uzm. muayeneye götürdük. Akciğer grafisi tertemiz kan tetkikleri çok güzel hiçbir sıkıntı yok dedi Macrol 250mg şurup ve Singulair 5 mg çiğneme tableti reçete etti. 10 gün sonra kontrole çağırdı. Size danışmadan bu ilaçları vermeyeceğim hocam. Bu şikayetler için bize bir yol gösterir misiniz? Herşey için çok teşekkür ediyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119098
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2023 Saat 20:00
Normal Grip! 
SAKIN o sarlatanin verdigi ilaclarin hicbirini kullanmayin. 
Singulair; astim ilaci, tam bir sahtekar, size "Sahtekarligin 2. Safhasini" baslamis. Devam ederseniz, 10-15
 gun sonra; "Sahtekarligin 3. Safhasi" olan Hastane macerasini yasarsiniz. 
Nereden bulursunuz, boyle sarlatanlari? 
Siz hic bu assagilik Turk doktorlarinin Grip teshis ettiklerine sahit oldunuz mu? Hepsine:Astim, Allerji veya
Zaturre derler. 
Okumaya devam. dediklerimi uyguladikca, bu assagilik doktorlarin ne mal olduklarini daha iyi anlayacaksiniz.

Yukarı Dön
NURSE45 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NURSE45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2023 Saat 23:50
Bu teşhisi koyan bu tedaviyi başlayan devlet hastanesinde görevli bir çocuk hastalıkları hekimi :( üzülerek söylüyorum ki ben ve benim gibi bir çok anne bir yerde çaresiz hissedip o şekilde götürmek zorunda kalıyoruz. Ben bugüne kadar doktor doktor dolaşan bir anne olmadım kendim teşhis ettim kendim gözlemledim ve yüzde 90 kendim buradan sizin gösterdiğiniz yolları izleyerek aştım çoğu sorunu. Ama bir yer var sınır orayı aşınca diyorsunuz götüreyim bu işin uzmanı görsün. Gidiyoruz da ne oluyor sonuç astım ilacına kadar geldi 😔
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119098
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2023 Saat 00:51
Bu son 20 senenin doktorlari kadar assagilik doktorlari ben hayatimda gormedim. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.