Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gözde çapaklanma kızarıklık ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Gözde çapaklanma kızarıklık ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslansmom Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 63
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslansmom Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gözde çapaklanma kızarıklık ateş
    Gönderim Zamanı: 04 Şub 2023 Saat 19:00
Hocam merhabalar 🙏
31 aylık oğlum yuvaya gidiyor, oradan perşembe günü aradılar ateşli titriyor diye hala ateşli düşürmeye çalışmıyoruz, burun akıntısı var, siliyoruz peçete ile serum fizyolojik ve cold mix kullanıyorım gece yakasına damlatıyorum

Yemesi içmesi,keyfi yerinde hatta şuan baya hareketli fakat bugün sağ göz çapaklandı sildikçe yine çapaklanıyor kızarık ve altı şiş,sol gözde kızarma yok hafif çapak var  adenovirüs mü nedir anlamadım,  birde dün akşama dogru elmacık kemiklerinde göz altında minik minik kırmızı döküntüler oldu, fakat egzemaya benzemiyor anlamadım kafam karışık bende bugün göz doktoruna gittim dün bende kıpkırmızı gözlerle uyandım bende alerjik rinit var senelerdir bazı ilaçlarla baskılıyorum bugün daha iyiyim ve kızarık değil hafif yanma var alerji dedi doktor damla verdi bana cocuk icin ne yapmam gerekiyor tobrased kullanayım mı
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118001
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2023 Saat 19:43
Son 5 gunden beri yazdigim cevaplari okuyun. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslansmom Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2023 Saat 20:06
Hocam okudum
Kizariklik+Capak: Antibiyotik sart.
2- Kizariklik- Capak yok: Antibiyotik gerekmez. Viral konjonktivittir. 
3- Hipopiyonlu iridosiklit; cok baska bir hastalik, Muhakkak: Goz doktoru tedavi eder.

Yazmışsınız bizde hem kızarık hem sulu ,koluyla akan yaşı siliyor Cry hem sarı beyaz çapaklı hangi damlayı almalıyım 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118001
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2023 Saat 20:53
Tobrased, veya Exocin goz damlasi.
Hangisi olursa, gunde:3x1 HER 2 goze, en az 5gun damlatin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslansmom Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2023 Saat 23:28
Çok sağolun hocam 🙏
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.