|
Viral hastalık bakteriyele döner mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erhazan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nis 2023 Saat 09:39 |
Hocam doktorlarin hepsinde böyle bir soylem var. Hastaneye gidiyoruz, viral gözüküyor ama bakteriyele cevirebilir, antibiyotik başlayalım.
Hatta bir şehirde Doktor'un biri kizima antibiyotik yazdı, hastalığın çok da ağır olduğunu söyledi. Tabi sizin sayenizde hiçbir ilacı kullanmadim. 5 gün sonra tekrar doktora gidince, "oo iyi, ilaçlar işe yaramış" dedi. Bugün grip olan kizima hastanede yatis yapalım dediler, antibiyotik kullanmiyor diye. Viral olduğunu bildikleri halde neden antibiyotik konusunda israrcilar? Ya da cidden viral iken bakteriyele dönme durumu mu var? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118870 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski yazilarimi okumadiniz galiba!!!
2006 Kurban bayrami'nda, bir ilac firmasi, 300 doktoru Karayiplerde, Navigator of The Seas gemisi ile bir haftalik Cruise gezisine goturdu, donduklerinde, Turkiye'de astim salgini basladi! Bu pustlardan siz ne bekliyorsunuz? Hepsini ilac firmalari yemliyorlar! Resmen Eczanelerden receteler toplaniyor, hangi doktor hangi ilactan kac tane yazmis hepsini biliyorlar. Hayir, bir Virus asla Bakteri halini alamaz!!! Ne olabilir, Viral bir hastalik suresince, baska bir bakteri bulasabilir. Bunun en guzel ornegi; Kizamik geciren bir cocuga Zaturre bulasabilir ve olumcul bir hastalik seklini alabilir. 35 sene ozelde calistim, 1 tane bile bu sekilde bir hastaya rastlamadim! Bu doktor musvettelerinin yaptiklari tamamen ilac firmalarindan "guzellik" alabilmek icin yaptiklari bir cins dolandiricilikdir. Siz kendiniz degerlendirin! Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi olursa, antibiyotik gerekir. SAKIN; Turk Cocuk ve Aile doktorlarini ciddiye almayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Nis 2023 Saat 18:31 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|