|
Yenidoğan gaz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nis 2023 Saat 10:09 |
Hocam iyi gunler çarşamba gecesi yenı dogum yaptım.
Sürüm var emzirıyorum ama 2.gun emerken süreklı karnında gaz sesı duyuluyordu. Emdıkten sonra sırtına masajla vurmayla cok nadir cıkarıyo aglama krizine gırıyo kucakta veya masajla alttan gaz cıkarmaya baslıyo ama bı turlu bıtıremıyor süreklı aglıyo gaz sorunu için ne yapabılırım. Birde dogdugu gun ve ertesı gun gunde 2 sefer kaka yaptı aman2 gunfur kaka da yapmıyo anne sütü aldıgı ıcın normal dıye bılıyorum ama gazı ondsn dolayı dw olabılır mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118949 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni Dogan Ozellikleri ve Bebeklerin Gaz Problemi baslikli makalelerimi okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Nis 2023 Saat 18:19 |
|
![]() |
|
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Hocam okudum makalenızı.
Oglum 12 gunluk oldu bu gune kadar 3 sefer kaka yaptı ama çişini gunde dolu dolu 4 5 sefer degısıyoruz emmesı guzel hatta çok beslenıyo sanırım 3 sefer kakasıda yeşildi. Sağ memeyi almıyo red edıyo sadece sol meme emıyo. 5 gunde sadece 40 gram almıs emıyo yutkunma sesını hep duyuyorum ve emınce sakınliyo uyuyo yetmese durmazdı dıye dusunuyorum yada çişini yapmazdı. Kılo almaması refluden kaynaklı olabılır mı cunku ilk cocugumda vardı bu cocugumda da emmeden sonra gaz gazı cıkmazsa öğürme arada öksürme var kafam cok karısık yardımınuza ihtiyacım var.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118949 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
BUTUN bebekler; dogduktan sonra 300-400 gram verirler ve 20 gun dogum kilosuna varirlar.
Bu konu genis bir sekilde anlatildi, okumadiniz mi???
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|