|
Yürüme sorunlari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 531 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nis 2023 Saat 12:19 |
Hocam merhaba hayirli sağlıklı bayramlar diliyorum.
Benim 4 yasinda oglum (12.5 kg) ; premature 1.200 kilo 42 cm boyunda 31 hafta ile uyumlu doğmuştu. Bir ay kuvozde kaldı 3.5 yaşına kadar anne sütü aldı. Hocam biz 6 şubatta kahramanmarasta yaşıyorduk depreme çocuklarım Şahit oldu. Evimiz yıkılmadı ciktik ama öğlen olan depremde de ayakta oldukları için şahit oldular. Ondan öncesinde 4 yasinda ki oğlum sık sık parmak uçlarında yürüyordu acikcasi cok onemsememisstim . Depremden sonra yürümeyi reddetmeye basladi kaldığımız misafirhanede odanın içinde ayaklarını basıyor yürüyor ama alt kattan üst kata bile kucak istedi. Dışarıda hiç yürümek istemedi her yere bebek arabası ile gittik geldik ve parmak ucunda yürümesi artti insanların dikkatini çekiyor. Oglum cok korktu hala oraya dönmek istemiyor. En ufak ses ya da harekette deprem ya da kötü bir şey olacak sanıp agliyor. Deprem korkusu zamanla geçer diye umuyorum kafama parmak ucunda yürümesi takıldı hocam kas sorunu olabilir mi ya da bilmediğim başka bir şey. Ne yapmalıyım 2 haftaya kahramanmarasa dönmek zorundayım eğer bir doktor görmeli derseniz kaldığım şehir de gostermeliyim hocam oraya dönünce her sey zaten daha zor olacak.
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi cocuklarda bu sekil yurume oluyor!
Bot seklinde ayakkabi giydirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|