Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Danışma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Danışma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ayten1 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 243
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ayten1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Danışma
    Gönderim Zamanı: 19 May 2023 Saat 00:33
Hocam 4 yaşında oğlum bu sene kreşe başladı başladığından bu yana öksürüyor işte sürekli virüs kapıyor diyorduk ama son zamanlar bazen geceler öksürükten yatmiyor neredeyse okulda da öğretmen tıkanır gibi öksürüyor dedi ama iki gün sonra yine eski balgamlı öksürüğüne dönüyor doktora götürdüm kötü öksürüyor dedi prospan seklor zytrec ve maclor verdi.oksuruk balgam alerji ilacını kullandım ama antibiyotik i kullanmaya kıyamıyorum hiç ateşi çıkmadığı için ama kullanmadığım için de korkuyorum acaba yanlış mı yapıyorum diye bazen boğmaca geliyor aklıma 5 kere arka arkaya öksürüyor sonra öksürükken sayı değişken oluyor.sizce de ates yoksa antibiyotik e de gerek yokmudur ve ya önereceğiniz başka bir şey varmı hocam genel olarak ta öksürük sesi hep korkutucudur hocam küçükken de bir hasta olsa bu çocuk nasıl öksürüyor böyle diyorlardı hemen 😊
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120967
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 May 2023 Saat 07:53
Antibiyotik gerekirse: Ateş + Ağızda pis koku + Dili kaplayan pas tabakası olur. 
Bugünden geriye giderek soru-cevapları muhakkak okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.